Privacybeleid

TheMobileCompany, leverancier van Waterkaarten, neemt uw privacy serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. Waterkaarten draait niet op advertenties dus we hoeven daarvoor niet allemaal gegevens te verzamelen. We willen in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop TheMobileCompany persoonsgegevens verwerkt van gebruikers van de Waterkaarten app en website.

Waterkaarten is een dienst van XWITS, handelend onder de naam The Mobile Company. Verantwoordelijk voor de gegevensverwerking is XWITS B.V., Danzigerkade 5, 1013 AP te Amsterdam Amsterdam. Zoals de Wet bescherming persoonsgegevens vereist, zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens gebruiken we?

Om de Waterkaarten app te gebruiken, vragen we u om een account aan te maken. Hierbij vragen we u een e-mailadres en wachtwoord op te geven. We gebruiken het e-mailadres om u te identificeren tijdens het inloggen, voor het versturen van verschillende soorten mails en voor het geven van support.

Nadat u een account heeft aangemaakt, vullen we dit aan met de volgende gegevens:

  • Welke apparaten u gebruikt onder dit account. Van elk ingelogd apparaat slaan we op of het een iOS en Android apparaat is, wat de naam is van het apparaat, wanneer is het voor het eerst en laatst is gebruikt. Elk nieuw apparaat krijgt hierbij een unieke identifier toegewezen waarmee we u eenmalig per apparaat een proefperiode kunnen aanbieden. Tevens slaan we op in welke taal u de app gebruikt zodat we staat zijn om u mail te sturen in de opgeslagen taal.
  • Welke Waterkaarten aankopen u heeft gedaan. Dit zijn in-app aankopen middels Apple App Store of Google Play Store, of aankopen via onze Waterkaarten website middels onze betalingspartner Stripe. Elk van deze aankopen geven ons een betaalreferentie waarmee we uw aankoop kunnen opzoeken in de betreffende betaalomgevingen. We slaan op wanneer de aankoop is gedaan, tot wanneer deze geldig is en de bijbehorende betaalreferentie. Betaald u via onze waterkaarten website dan slaan we ook de laatste vier cijfers op van de betaalkaart die u gebruikte en de gedrukte naam op de kaart.

Gegevens uit de mobiele app van Waterkaarten

  • Appidentificatie: We kunnen u pushberichten sturen als u daarvoor heeft gekozen.
  • Crashgegevens: Als de app vastloopt verzamelen we gegevens over de crash, kenmerken van de van de app en het toestel waarop het draait. Met die gegevens kunnen we uitvinden wat er mis ging, op welke toestel en hoe we dat in de toekomst kunnen verbeteren. De gegevens worden nooit gekoppeld aan persoonsgegevens.
  • Locatiegegevens: Vrijwel alle locatiegegevens zijn alleen door uzelf in te zien zoals uw verplaatsingen op de kaart. Het moment dat u uw locatie met ons deelt is wanneer u feedback of correcties heeft over Wateralmanak informatie over bruggen, sluizen en jachthavens. We willen kunnen zien of de door u opgevoerde correctie is gedaan in de nabijheid van het object waarover u feedback heeft. Routes die u vanuit de ap opneemt slaat u lokaal op uw toestel op. Als u vervolgens de opgenomen route deelt met een ander toestel of persoon, dan deelt u de de lijst aan geo-coördinaten die tezamen de route beschrijven.
  • We meten de effectiviteit van onze campagnes door bij te houden hoeveel installaties, aankopen en sessies worden gedaan als gevolg van de uitingen. Deze informatie is niet terug te leiden tot een persoon.

Gegevens uit de website van Waterkaarten

  • Waterkaarten gebruikt functionele cookies om te zorgen dat de webpagina’s correct functioneren.
  • Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden (Google Analytics) statistieken over hoe onze website gebruikt wordt. Door het website gebruik te meten, kunnen we onze website blijven verbeteren.
  • Wij maken géén gebruik van marketing cookies en TheMobileCompany levert geen persoonsgegevens aan derden.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, of wilt u uw gegevens inzien of wijzigen of heeft u een klacht dan kunt u deze richten aan: The Mobile Company, t.a.v. de Privacy Officer, Danzigerkade 5, 1013 AP te Amsterdam of e-mail: support@themobilecompany.com.

Wijzigingen

TheMobileCompany behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht.

Amsterdam, 15 mei 2019